Pasji salon Magic Paws

Tečaj za pasjega frizerja? Zakaj?

Pa še nekaj besed o samem tečaju, ki prihaja, glede na to da sem trenutno na bolniški, lahko izkoristim čas namenjem tem stvarem. In sicer – Glede na to, da je pasje frizerstvo širok pojem, obsega res ogromno stvari, stvari ki jih znam in stvari ki se jih bom učila še celo svoje življenje, nekje je treba začet, vedno in povsod. Kot sem rekla sem sama začela na Brezovici v pasjem salonu, kjer sem tudi opravila tečaj.Tečaj sam po sebi lahko rečem da je bil za moje pojme kar obsežen, naučila sem se stvari, ki jih nisem znala, zvedla za stvari o katerih ne bi nikoli mislila da so take kot so.

– svoj salon – odpret svoj salon res ni mačji kašelj in ne to ni nekaj kar rečeš, danes odprem, potem obogatim in zaključim. Vse poti vodijo? kam? k novim potem, k novim izzivom, k novim stvarem. Najti prostor, odpreti salon, kupiti opremo,.. kje je še vse ostalo?

– delo s strankami – ti ne sme biti tuje, nikoli ne poveš dosti se mi zdi, nikoli ne zmanjka tem, samega učenja od samih lastnikov in različnih izkušenj z njimi

– prve stranke- ja.. ni lahko, nikoli nikomur ni lahko, bodo stranke zadovoljne? se bodo vračale? bo na koncu dovolj, da preživim sebe, svoj salon?

– sam kuža, ki pride.. kaj z njim? znam dovolj, da bo lastnik zadovoljen, bo pes pri miru? bo kaj narobe?

– najbolj pomembno zakaj opraviti tečaj? da ko vidiš psa, njegovo dlako – točno veš kaj z njim početi.

Vse to in še več, se učimo pri nas na tečaju, sam tečaj ne pomeni obogatitev mene in mojega salona, sam tečaj ne pomeni čarobne palčke in puf! Za vse bo treba delat, v tem svetu vedno in povsod..

Kaj je drugačnega pri nas? – Vsi so dobrodošli, vse moje stranke so kot moji psi, vsi lastniki so tretirani na isti lep, spoštljiv način. Tu ni ne črno ne belo. Strmim k dobremu počutju psa – VEDNO, da si vsak obisk zapomne kar se da najboljše, ker konec koncev je to vez treba negovati skozi vse naslednje nege in ne samo prvo. Smisel tečaja je – da vam na kar seda najboljši način, v slabem in dobrem, so plusi so minusi – tako je vedno v življenju, predstavim življenje pasjega frizerstva – vsak frizer dela na svoj način, vsak striže na svoj način, vsak si nardi tako da je najboljše zanj in noben frizer ni isti, vesela sem pa da imamo vsi možnost izbire. Dela je veliko, če si priden in predvsem srčen človek.

Smisel tečaja je – da vas pripravim na prve dni, da vam predstavim vse kar paše zraven, vse kar sem se naučila sama, vse kar potrebujete od začetka pa do nadaljnih nekaj let seveda, govorili bomo o VSEM, kako se sploh lotit vsega skupaj, kako it na samostojno pot čim bolj pametno, kako začeti?

Ker vem da so cene za te stvari nenormalne, je cena temu primerna – nižja od ostalih – (jaz s tem ne obogatim, vi pa ste pripravljeni na svojo samostojno pot, seveda če se za to odločite) nekateri boste to delali samo kot hobi, pa nič hudega, vsak gre svojo pot.

Za prvo samostojno striženje dobite komplet škarij in mašinico za strojno striženje med blazinicami, nekako za vaš lažji začetek, v salonu boste imeli možnost sami urediti tudi svojega kužka, s tem spoznali kako se pravilno ureja določenega kužka – vašega.

Spoznani bomo vzreditelja in prehranskega strokovnjaka za dodatke in hrano, ker ni vse v lepem izgledu ob koncu friziranja, spoznali drugačne ljudi, ki so se odločili it na samostojno pot, kar pa je najbolj pomembno je OSNOVE STRIŽENJA IN NEGE PSA .

OSNOVE STRIŽENJA IN NEGE SO, da vas pripravim da samostojno uredite pasmo, katera pride na nego. Naj poudarim – razstavnih psov v osnovi ne delamo.

Ko boste na tečaju spoznali osnove, znali urediti svojega psa in stranko, ki je naslednja na terminu pri nas za nego, ste pripravljeni na svojo pot – način striženja in vse ostalo dobimo s prakso, tako da ne skrbeti, da vam pa ne bi uspelo.. BO! Pomembna stvar je samo da se psov ne bojite in da zaupate vase, jaz bom vedno z vami, kot na tečaju in tudi ob odprtju samega vašega salona za kakršnokoli pomoč. V slogi je moč, čarobnost pa v tačkah. Če vas karkoli zanima – me kontaktirajte, z veseljem vam pomagam.

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top