Pasji salon Magic Paws

Pravilnik o zasebnosti

vaša zasebnost in varnost osebnih podatkov sta nam zelo pomembni. S tem namenom smo pripravili ta dokument, ki opisuje, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ko obiščete naše spletno mesto.

Zbiranje osebnih podatkov
Pri obisku našega spletnega mesta lahko zbiramo določene podatke o vas, kot so vaše ime, naslov, telefonska številka in e-poštni naslov. Te podatke lahko zbiramo prek obrazcev za stik ali naročanje, ki jih izpolnite na našem spletnem mestu.

Uporaba osebnih podatkov
Vaše osebne podatke uporabljamo za odgovor na vaša vprašanja, obdelavo vaših naročil in obveščanje o novostih našega pasjega salona. Vaše podatke lahko uporabljamo tudi za izboljšanje naših storitev in prilagajanje spletnega mesta vašim interesom.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam
Vaše osebne podatke ne razkrivamo tretjim osebam, razen če je to potrebno za izpolnitev vašega naročila ali če nas zakon obvezuje k razkritju podatkov.

Shranjevanje osebnih podatkov
Vaše osebne podatke hranimo samo toliko časa, kolikor je potrebno za izpolnitev namena, za katerega so bili zbrani, ali dokler ne prekličete svojega soglasja za njihovo uporabo.

Vaše pravice
Imate pravico do vpogleda v svoje osebne podatke, zahtevati popravek ali izbris vaših podatkov ter ugovarjati njihovi uporabi. Za uveljavljanje svojih pravic se obrnite na nas prek e-pošte ali telefona, kot je navedeno na spletnem mestu.

Piškotki
Naša spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje obiska našega spletnega mesta. Podrobnejše informacije o uporabi piškotkov najdete v naši politiki piškotkov.

Spremembe politike zasebnosti
Ta politika zasebnosti lahko kadarkoli spremenimo in bodo spremembe objavljene na tem spletnem mestu.

Varnost podatkov
Vaše osebne podatke varujemo pred nepooblaščenim dostopom, zlorabo, spremembami ali izgubo s pomočjo ustreznih tehničnih in organizacijskih ukrepov.

Zunanje povezave
Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki imajo svoje pogoje zasebnosti. Ne prevzemamo odgovornosti za varstvo podatkov na teh spletnih mestih.

Komentarji in ocene
Če se odločite objaviti komentar ali oceno na našem spletnem mestu, lahko vaše ime in e-poštni naslov vidijo drugi obiskovalci spletnega mesta. Vaš komentar ali ocena bosta na voljo javnosti.

Spremembe politike zasebnosti
Ta politika zasebnosti lahko kadarkoli spremenimo in bodo spremembe objavljene na tem spletnem mestu.

 

Scroll to Top