Pasji salon Magic Paws

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje, analizo obiskov in za personalizacijo vsebin. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletno mesto shrani v vaš računalnik ali mobilno napravo ob obisku. Uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

Nujni piškotki – ti piškotki so potrebni za delovanje spletne strani in omogočajo uporabo osnovnih funkcij, kot so navigacija in dostop do zaščitenih področij spletne strani.

Analitični piškotki – ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako uporabljate spletno stran, na primer kateri deli spletne strani so vam najbolj zanimivi in ​​koristni. Te informacije uporabljamo za izboljšanje naših storitev in izboljšanje uporabniške izkušnje.

Funkcionalni piškotki – ti piškotki nam omogočajo, da si zapomnimo vaše izbire, na primer vašo lokacijo ali jezik, da lahko prilagodimo vsebine glede na vaše preference.

Oglaševalski piškotki – ti piškotki nam pomagajo prikazovati oglase, ki so relevantni za vas in vaše interese. Ti piškotki zbirajo podatke o vašem brskanju in uporabi naše spletne strani ter drugih spletnih mest, ki jih obiskujete.

Če želite omejiti ali blokirati piškotke, lahko to storite prek nastavitev vašega spletnega brskalnika. Vendar pa lahko nekateri deli naše spletne strani brez uporabe piškotkov delujejo manj učinkovito. Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Scroll to Top