Pasji salon Magic Paws

Splošni pogoji

Splošni pogoji za spletno stran https://pasjisalon-magicpaws.com

Uvodna določila
1.1. Ti splošni pogoji določajo pogoje in način uporabe spletne strani https://pasjisalon-magicpaws.com (v nadaljevanju “spletna stran”) in storitev, ki jih ponuja Pasji salon Magic Paws (v nadaljevanju “ponudnik”).
1.2. Z uporabo spletne strani in storitev, ki jih ponuja ponudnik, se uporabnik (v nadaljevanju “stranka”) strinja s temi splošnimi pogoji.

Opis storitev
2.1. Ponudnik nudi storitve nege psov in mačk, kot so striženje, kopanje, sušenje, čiščenje ušes, nohtov in drugo.
2.2. Storitve so na voljo na podlagi predhodnega naročila, ki ga stranka lahko odda preko spletne strani ali po telefonu.

Cene in plačilo
3.1. Cene za storitve so objavljene na spletni strani in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
3.2. Stranka plača storitve v celoti ob zaključku storitve. Plačilo je mogoče izvesti z gotovino ali kartico.
3.3. V primeru preklica naročila manj kot 24 ur pred dogovorjenim terminom storitve, si ponudnik pridržuje pravico do zaračunavanja stroškov odpovedi v višini 50 % cene storitve.

Odgovornost in zavarovanje
4.1. Ponudnik bo zagotavljal storitve skrbno in strokovno ter upošteval vse varnostne ukrepe za preprečevanje poškodb živali.
4.2. Stranka mora zagotoviti, da je žival zdrava in cepljena proti vsem nalezljivim boleznim. Ponudnik si pridržuje pravico, da zavrne storitev, če meni, da bi lahko ogrozila zdravje drugega hišnega ljubljenca ali zaposlenih v salonu.
4.3. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne poškodbe, ki so posledica neupoštevanja navodil stranke ali posledica nevarnega vedenja živali.

Pravica do odstopa od pogodbe
6.1. Stranka ima pravico odstopiti od pogodbe v 14 dneh po prejemu storitve, če storitve niso bile opravljene v skladu s pogodbo ali niso bile kakovostne.
6.2. V primeru odstopa od pogodbe mora stranka o tem obvestiti ponudnika preko elektronske pošte ali pisno.
6.3. V primeru veljavnega odstopa od pogodbe bo ponudnik vrnili celotno plačilo v najkrajšem možnem času, najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe.

Reševanje sporov
7.1. Morebitne spore med stranko in ponudnikom bosta stranki reševali sporazumno, v nasprotnem primeru pa je za reševanje sporov pristojno pristojno sodišče v kraju, kjer ima ponudnik sedež.

Končne določbe
8.1. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe teh splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.
8.2. Morebitne spremembe splošnih pogojev začnejo veljati takoj po objavi na spletni strani.
8.3. V primeru neveljavnosti katere koli določbe teh splošnih pogojev, to ne vpliva na veljavnost preostalih določb.
8.4. Stranka je dolžna pred oddajo naročila prebrati in sprejeti te splošne pogoje.

 

Scroll to Top