Pasji salon Magic Paws

PRED OBISKOM FRIZERJA

Zakaj je tako pomembno, poskrbeti za te stvari, preden prideta s kužkom v salon

Vedno je zaželjeno, da pride iz teorije v prakso, da preden pride kuža k nam na nego, da dobi svojo dnevno aktivnost. Vedno se stranke naročijo v naprej, če vam le čas dopušča je vedno priporočljivo, da se kužka pred obiskom odpelje na sprehod,da dobi neko mero dnevne aktivnosti, da se z njim malo poigrate in ga predvsem sprostite.

Če je rednih obiskov že navajen mu bistvenega stresa sam obisk ne predstavlja, če pa tega ni vajen, je toliko bolj pomembno da ga na to pripravimo.

Vedno je najbolj pomemben lastnik psa – zakaj? Psi vedno čutijo energijo, dobre in slabe stvari, sploh če nas karkoli skrbi, pes to začuti, zato je predvsem zelo pomembno da smo mi pomirjeni pred obiskom in na to ne damo prav velike pozornosti, če bomo mi mirni, bo tudi kuža pomirjen in vam bo zaupal.

Ko stopita v sam salon, je pomembno da niste vi kot lastniki pod stresom, da zaupate v svojega psa in bo on zaupal vam,

Pri nas v salonu je za to vedno posrbljeno, prva je vedno varnost, varnost psa in varnost nas, če je pes kakorkoli na kaj občutljiv se vedno o tem pogovorimo, če obstaja možnost ugriza, če so določene težave, ki jih kuža ne mara in mu predstavljajo še večji stres, se o tem tudi vedno pogovorimo.

Če psa pustite v salonu, se ne poslavljajte od njega dolgo, pes mora začutit da je to varen kraj zanj in da se mu slabega ne bo zgodilo, pomembno pa je to, da vam zaupa, da se vrnete po njega.

Pasja psihologija je zelo pomembna, dobro počutje in zaupanje. Ko se najde neka vez med frizerjem in psom je to edina prava stvar, ki si jo želimo.

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top