Pasji salon Magic Paws

OB ZAKLJUČKU LETA

Na zadnji dan, bi se vam rada zahvalila prav vsakemu posebej za obiske, lepe besede, predvsem pa za zaupanje skozi celotno leto. Nekateri me že dobro poznate, nekateri še ne, nekateri me še boste. Posebej vašim kužkom, ki pridno hodijo v naš salon. Rada bi vam povedala, da ste lahko izjemno ponosni na vaše kužke, ker roko na srce obisk pasjega salona res ni mačji kašelj, mnogi veste, kako nega vašega kužka poteka, ste bili mogoče z nami med nego. ste odšli par minut za tem, ko ste ga pripeljali, ali pa ste prišli malo prej, ko kuža še ni bil konec. Rada bi vam povedala, da je vsak kuža nekaj posebnega, vsak ma neke svoje strahove, vsak je po svoje zadržan, mogoče je prišel iz zavetišča, mogoče je imel kdaj kakšno slabo izkušnjo, pa vseeno, ko pridete po kužka, ko vam rečem da je bil super, TO DEJANSKO POMENI SUPER, Lahko ste ponosni, ker tudi to je velik del učenja in prilagajanja, predvsem pa zaupanja.

Mogoče se kdaj sprašujete kaj se v salonu dogaja, kako nega poteka in kaj počnem z njimi. Lahko rečem, če se kuža sprosti in mi zaupa je že več kot pol dela narejenega,

Stati na mizi, pustiti da ti nekdo striže kremplje, ti z neko čudno stvarjo piha po telesu, te umiva in šamponira, res ni kar tako, da te nekdo češe, brije, pri tem pa mirno stojiš in čakaš, hmmm.. potem na koncu vzame še škarje in ti šari tam okrog oči in ušes. Pa to ponavadi še ni vse.

Da je kuža na koncu nege vesel, da se rad igra, vzame priboljšek in se ne trese, je moje poslanstvo izpolnjeno!

Vsak, prav vsak lastnik, je lahko ponosen na svojega kužka, ker kužki so tiste glavne zvezde zaradi katerih delam kar delam, prav oni so tisti, ki vedno sporočijo, ko nekaj ni vredu, ko jim kaj ne paše, ko se česa bojijo, zato stisnite svoje pasje tačke ob zadnjem dnevu v letu, ga preživite kar se da čim lepše !

Lepe praznike & predvsem srečno v letu ki prihaja!

Magic Paws – pasji salon

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top