Pasji salon Magic Paws

ANISEPT

AniSept je tekoče dezinfekcijsko razkužilo, ki ima kar 99,99% učinkovitost ter uniči preko 140 različnih patogenih organizmov, bakterij, virusov ter glivic kot so ptičja gripa, prašičja gripa, E. coli, MRSA, Sepsa, Salmonella, Herpes simplex tipa 1, itd.. AniSept ni potrebno izpirati, saj za seboj pušča nevidno plast srebrovih ionov, ki površino ščiti pred ponovno rastjo mikrobov. Primeren za dezinfekcijo prebivališča in živalske kože, preprečevanje in odpravljanje glivičnih, virusnih in bakterijskih obolenj pri živalih. POPOLNOMA NEŠKODLJIV. Anisept ne vsebuje klora, hipoklorita, alkohola in natrijevega hidroksida.

PO DOMAČE ZAKAJ JE MEN TOLE TOP?

ne draži ničesar, se pravi da ob enem razkuži – in ne peče! to vedno uporabljam v salonu, ob katerem koli dogodku, ( odstranitev klopa, čiščenje odrgnin, če so kje kakšni izrastki, kaj vnetega,..) kako vem, da se s psom oziroma z njegovo kožo nekaj dogaja ? ko pošpricam se na prizadetem delu kože pojavi bela pena, pomeni da začne delovat in pobija bakterije. uporabljam tudi zase, če pride do ugriza, do opraskane kože od mačk, česarkoli..

Stvar je top, testitirana in učinkovita, vedno bo v mojem salonu, seveda tudi doma kot prva pomoč, seveda pa je primerna tudi za otroke, ker razkuži in ne peče.

Objavi komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top